Rulada de cartofi cu carne este o varianta rapida de mancare pentru gospodinele grabite.
Mod de preparare aluat: Se fierb cartofii in coaja, se curata si se dau prin masina de tocat. Se adauga ouale batute, sare, piper si faina, astfel incat sa obtii un aluat care sa poata fi intins.
Mod de preparare umplutura: Ceapa tocata se caleste cu carnea pana cand scade zeama. Dupa ce se racoreste, se adauga painea, ouale batute, ardeiul gras taiat bucatele, sare, piper si patrunjel verde tocat.
Pe planseta tapetata cu faina se intinde o foaie din aluat, se pune umplutura de carne, apoi se ruleaza cu grija si se aseaza intr-o forma unsa cu ulei. Se coace la foc potrivit circa 20 de minute.
Rulada se serveste taiata felii mai groase, alaturi de orice fel de salata.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradDe vreo trei ani am rabdare sa se inmulteasca zmeura galbena si uite ca anul asta m-a rasplatit . Poate ca nu e cea mai...
Reteta dulceata de zmeura galbenaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii