Legumele se pun pe bucata de carne, se ruleaza si se leaga bine. Se frige in ulei fierbinte. Lasam pe fiecare parte sa se rumeneasca putin, punem si o ceapa taiata in patru, doi morcovi, telina, radacina de patrunjel, un catel de usturoi pe langa carne si 250 ml de supa. Bagam la cuptor pentru doua ore (neaparat!) la 170 grade.
Pana la sfarsitul prajitului mai turnam la nevoie inca 250 ml supa, la mine a fost nevoie, da pe rand nu tot odata. Mai luam din sosul rezultat si tot aruncam peste friptura, ca sa se rumeneasca asa frumos. La sfarsit ar trebui sa mai fie un pic de zeama in oala. Amesteci putin in oala (daca nu este nici un fel de supa in oala, poti sa pui peste legumele din oala vreo 200 ml supa) si lasi sa scurga sosul printr-o sita.
Sosul il pui apoi peste friptura taiata in felii. Reteta Rulada Pitt a fost propusa de pitt4 pe forum culinar.ro.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe