Mancaruri cu carne

Rulou de pui umplut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Corina postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca bine carnea de porc macinata cu usturoiul tocat, piinea inmuiata si stoarsa, piper, sare si boia dupa gust pina se omogenizeaza compozitia

ingrediente

   750 gr. carne tocata de porc
   1 kg. piept de pui fara piele si os
   3 felii piine
   5-6 morcovi
   1 ceapa
   1 legatura mare bete de telina (500 gr.)
   400 gr. sos de rosii
   3-4 catei de usturoi
   sare
   piper
   boia
   vegeta

mod de preparare

Se amesteca bine carnea de porc macinata cu usturoiul tocat, piinea inmuiata si stoarsa, piper, sare si boia dupa gust pina se omogenizeaza compozitia. Pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitel. Se asaza compozitia de carne pe fileurile de pui si se ruleaza. Morcovii si telina se taie in bucati de 1-2 cm., ceapa se taie pestisori. Intr-un bol se pun legumele peste care se toarna sosul de rosii si se condimenteaza cu vegeta, sare si piper. Se pune jumatate din legume intr-o tava si se asaza peste ele rulourile cu marginea in jos, peste ele se pun legumele ramase. Se acopera cu folie de aluminiu si se pun in cuptor la foc mijlociu pentru 1h - 1h 1/2.
Se serveste cu cartofi piure
Incearca si Chiftele gustoase cu sos de rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pui umplut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite