Mancaruri cu carne

Reteta Rulouri cu carne tocata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Rulourile cu carne tocata se servesc calde, cu ketchup pe deasupra. Sunt foarte gustoase.

ingrediente

   500 ml de lapte
   3 oua
   un pahar de apa minerala
   sare
   piper
   delicat dupa gust
   400-500 g faina
Umplutura se face din:
   600 g carne tocata
   2 cepe
   mirodenii dupa gust
   fasii de morcov fiert
   oua.

mod de preparare

Pentru rulourile cu carne tocata din 500 ml de lapte, 3 oua, un pahar de apa minerala, sare, piper, delicat dupa gust si 400-500 g faina: se face o compozitie pentru clatite pe care le coacem cat mai subtiri. Umplutura se face din 600 g carne tocata, pusa la calit cu 2 cepe, mirodenii dupa gust si se adauga fasii de morcov fiert. Dupa ce s-a racit, o dam inca o data prin masina de tocat, apoi adaugam ouale si se face o pasta cu care ungem clatitele. Dupa ce le-am umplut, le facem rulouri mici pe care le punem la copt in tava tapetata cu margarina.


Rulourile cu carne tocata se servesc calde, cu ketchup pe deasupra.

Incearca si Costita la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carne tocata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.