Mancaruri cu carne

Rulouri de carne de vitel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie carnea felii mai multe patrate si se bat ca snitelul. Se umplu cu tocatura din aceeasi carne sau din mai multe feluri de carne, la care se ada

ingrediente

   1kg. carne
   2linguri grasime
   2cepe
   miez de franzela
   1 ou
   1 lingura unt
   1/2 morcov
   1/2 pastirnac
   1/2 patrunjel
   usturoi
   vin
   sare
   piper
   verdeata

mod de preparare

Se taie carnea felii mai multe patrate si se bat ca snitelul. Se umplu cu tocatura din aceeasi carne sau din mai multe feluri de carne, la care se adauga franzela inmuiata bine in lapte, verdeata, ceapa inabusita in multa grasime. Tot acest amestec se trece prin masina de carne de doua ori. Se mai adauga un ou, putin unt proaspat, sare, piper. Feliile de carne se umplu cu aceasta tocatura, se leaga si se asaza in cratita peste un strat de zarzavat ras, o ceapa si putin usturoi. Se toarna deasupra grasime si putina apa si se da la cuptor. Se stinge cu un paharel de vin, imediat ce a inceput sa se rumeneasca. Se mai lasa sa se patrunda si se servesc. Se poate pregati din carne de minzat, vitel, berbec, porc sau piept de pasare.
Se servesc cu zarzavatul trecut prin sita, alaturi de piure de cartofi
Incearca si Gulas cu carne de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de carne de vitel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite