Carnea se pune la fiert in apa si se fierbe ptr aproximativ o ora. Apoi se inchinde uleiul si se caleste ceapa pina devine maronie,se adauga doveleclu
Carnea se pune la fiert in apa si se fierbe ptr aproximativ o ora.
Apoi se inchinde uleiul si se caleste ceapa pina devine maronie,se adauga doveleclul,morcovi,rosiile,bulionul si lamaitele uscate si se caleste ptr 2-3 minute.
Apoi se adauga carnea fiarta,supa unde a fiert carnea daca vreti daca nu apa si toate condimentele plus cartofii si ardeiul gras.
Acoperim oala si mai fierbem ptr 15 minute.
La final adaugam verdeata.se serveste cu orez.
Puteti adauga si alte legume daca doriti, eu am adaugat si mazare, conopida ca o mutat in frigider dintr-un loc in altul si ardei gras rosu.
Pofta buna!
Reteta Salona cu carne de vita a fost propusa de sarah_nc pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vita gasiti aici:
Mancare cu carne de vita si Guinness,
Hamburger cu carne de vita,
Salata carne de vita si verdeata
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePrima oara cand am vazut reteta asta a fost la cei de la Crama Haiducilor. Mi-a placut ideea tare mult si am zis ca este o...
Sarmale in dovleacIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii