Mancaruri cu carne

Reteta Sarmale fierte in vin alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sarmalele fierte in vin alb sunt foarte bune. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 500 g carne de vita, 500 g carne de porc.

ingrediente

   500 g carne de vita
   500 g carne de porc
   150 g orez
   500 g ceapa
   sare
   piper
   cimbru
   verdeata
   varza dulce oparita in apa cu sare si
   putin otet
   300 g suc de rosii
   300 g ulei

mod de preparare

Pentru sarmalele fierte in vin alb se toaca bine carnea, se amesteca cu orezul spalat, ceapa tocata marunt si calita, se adauga mirodenii, verdeata, apoi se ruleaza sarmalele si se aseaza in oala in care se pun betisoare unul langa altul, apoi se aseaza frunze tocate marunt, peste care punem sarmalele si in loc de apa, la fiert punem 2 l de vin alb.


Sarmalele fierte in vin alb se servesc calde.

Incearca si Muschi de vita in foietaj
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale fierte in vin alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.