Mancaruri cu carne

Reteta Sarmale umplute cu pasat de porumb

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:20m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prajeste ceapa taiata si slanina. Se ia de pe foc si se adauga ardeiul tocat si boiaua. Pasatul se spala foarte bine. Sunca afumata se taie in buca

ingrediente

   1 kg pasat de porumb
   1
   5 kg sunca afumata
   200 g slanina afumata
   2 cepe
   2 linguri de ardei tocati sarati
   2 verze murate
   1 lingura mare de untura
   2 catei de usturoi
   sare
   piper
   boia de ardei

mod de preparare

Se prajeste ceapa taiata si slanina. Se ia de pe foc si se adauga ardeiul tocat si boiaua. Pasatul se spala foarte bine. Sunca afumata se taie in bucatele si se amesteca bine cu pasatul, amestecul de ceapa si condimentele. Se pune pe fiecare frunza de varza cate o lingura din acest amestec, apoi se ruleaza. Se pune varza taiata marunt pe fundul oalei, apoi se aseaza sarmalele. Adaugam apa si fierbem aprox.3 ore pe foc mic.
Alta mancare recomandata





Ciulama de ciuperci


Dovlecei umpluti


Legume la cuptor
Incearca si Gulas de vitel cu vodca
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale umplute cu pasat de porumb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.