Intr-o tigaie mare rumenesc un ardei gras rosu si ciupercile taiate felii cu usturoi dupa gust, sare, piper. Adaug o lingura otet balsamic Modena. In
Intr-o tigaie mare rumenesc un ardei gras rosu si ciupercile taiate felii cu usturoi dupa gust, sare, piper. Adaug o lingura otet balsamic Modena.
In alta tigaie frig cotletele infainate in unt, presar cu maghiran uscat si pun vinul si las acoperit la foc mic sa fiarba in sos 8-10 minute.
Secretul acestor cotlete de vitel este sa nu fie prajite pana se usuca, ci doar aurite si apoi inabusite in sosul de vin.
Se dau cu sare si piper si servesc cu zeama de lamaie.
Pofta buna!
Reteta Scallopine alla marsala a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro
Alte retete de scallopine gasiti aici:
,
Escalopini de pui,
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradReteta de preparare a papanasilor Ce buni au iesit si asa de repede i-am facut.
Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni si smantanaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii