Mancaruri cu carne

Reteta Snitel cu cascaval a la Avasalia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie pulpa de porc felii, se bat si se sareaza. Se feliaza ceafa, cascavalul si se pun deasupra feliilor de pulpa. Se indoaie o parte a feliilor de

ingrediente

   5 kg pulpa de porc
   15 dg ceafa de porc fiarta
   afumata
   15 dg cascaval
   pesmet
   2-3 oua
   faina
   sare
   ulei

mod de preparare

Se taie pulpa de porc felii, se bat si se sareaza. Se feliaza ceafa, cascavalul si se pun deasupra feliilor de pulpa. Se indoaie o parte a feliilor de pulpa si se apasa putin. Apoi se trece prin faina, ou, pesmet si se frige in ulei incins.
Alte retete carne recomandate





Tocanita de pui


Dovlecei umpluti


Piept pui cu ciuperci
Incearca si Carne de porc cu mazare
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu cascaval a la Avasalia" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.