Mancaruri cu carne

Reteta Snitel cu ceapa.

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Maria.mia postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se portioneaza in felii si se bate ca pentru snitele. Se pune sare si piper pe fiecare felie de carne. Se curata ceapa, se spala si se taie pes

ingrediente

   500 gr. carne de vita sau vitel
   500 gr. ceapa alba
   50 ml ulei
   sare
   piper

mod de preparare

Carnea se portioneaza in felii si se bate ca pentru snitele. Se pune sare si piper pe fiecare felie de carne. Se curata ceapa, se spala si se taie pestisori sau solzi. Intr-o cratita se pune uleiul, se lasa sa se infierbinte, apoi se adauga ceapa taiata si se lasa pina primeste o culoare sticloasa. Se asaza feliile de carne peste ceapa, se acopera cu apa si se lasa la fiert. Este gata cind carnea este fiarta si s-a format un sos mai gros din ceapa si apa.
Se serveste cu un pireu de cartofi si o salata dupa gust
Incearca si Gulas cu carne de porc si boia
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu ceapa." nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.