Pieptul de pui se taie in fasii cat mai subtiri si se sareaza si se pipareaza. Ouale se bat bine, cu un praf de sare. Se incinge uleiul, bucatile de c
Pieptul de pui se taie in fasii cat mai subtiri si se sareaza si se pipareaza. Ouale se bat bine, cu un praf de sare. Se incinge uleiul, bucatile de carne se dau prin ou, apoi prin pesmet si se pun la prajit. Cand isi schimba culoarea pe margini, se intorc sa se prajeasca si pe partea cealalta.
Se scot la scurs pe o farfurie tapetata cu servete absorbante.
Se servesc cu muraturi si/sau legume.
Alte retete recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeUn aperitiv delicios, se poate servi cald sau rece, potrivit in orice moment!
Rulouri cu ciuperciTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosO reteta pentru cei care iubesc bucataria asiatica si pentru cei care sunt curiosi sa o incerce.
Caracatita in stil asiaticIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii