Verdeturile se toaca marunt. Carnea se da prin faina. Intr-un vas se bat ouale cu putina sarea si piper. Se adauga pesmetul, verdeturile, parmezanul s
Verdeturile se toaca marunt.
Carnea se da prin faina.
Intr-un vas se bat ouale cu putina sarea si piper.
Se adauga pesmetul, verdeturile, parmezanul si 3-4 linguri de lapte si se amesteca bine.
Carnea se da prin compozitia de oua, apoi prin faina si se prajeste in ulei incins 3-4 minute pe fiecare parte.
Snitelele se servesc calde, cu garnitura dorita.
Pofta buna!
Reteta Snitel de vita cu ierburi aromate a fost propusa de KikenHana pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vita gasiti aici:
Musaca de spanac cu carne de vita ,
Friptura de vita la cuptor ,
Friptura in ulei
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineReteta aceasta ma bantuie de ceva vreme, rulada cu capsuni am mai facut, dar Swiss Roll este pur si simplu cea mai buna. O...
Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii