Verdeturile se toaca marunt. Carnea se da prin faina. Intr-un vas se bat ouale cu putina sarea si piper. Se adauga pesmetul, verdeturile, parmezanul s
Verdeturile se toaca marunt.
Carnea se da prin faina.
Intr-un vas se bat ouale cu putina sarea si piper.
Se adauga pesmetul, verdeturile, parmezanul si 3-4 linguri de lapte si se amesteca bine.
Carnea se da prin compozitia de oua, apoi prin faina si se prajeste in ulei incins 3-4 minute pe fiecare parte.
Snitelele se servesc calde, cu garnitura dorita.
Pofta buna!
Reteta Snitel de vita cu ierburi aromate a fost propusa de KikenHana pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vita gasiti aici:
Musaca de spanac cu carne de vita ,
Friptura de vita la cuptor ,
Friptura in ulei
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii