Mancaruri cu carne

Reteta Snitel international din carne de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru snitel international din carne de pui pieptul de pui se spala, se dezoseaza si se portioneaza. Cascavalul se curata de coaja si se rade fin.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   piept de pui - 500 g
   cascaval - 150 g
   oua - 2 bucati
   faina - 200 g
   ulei - 200 ml
   fulgi de porumb - 150 g
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru snitel international din carne de pui pieptul de pui se spala, se dezoseaza si se portioneaza. Cascavalul se curata de coaja si se rade fin. Ouale se sparg intr-un vas in care se adauga 150 g faina, piper, sare, 200 ml apa si cascaval ras. Bucatile de piept de pui se trec mai intai prin 50 g faina, apoi prin compozitia obtinuta din faina dizolvata in apa rece, oua, sare, piper, cascaval ras, dupa care se trec prin fulgi de porumb; se prajesc in uleiul incins.




Snitelul international din carne de pui se poate servi cu diferite garnituri din legume, cartofi, orez, etc.


Incearca si Sarmale gustoase cu varza dulce
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel international din carne de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.