Pentru snitel international din carne de pui pieptul de pui se spala, se dezoseaza si se portioneaza. Cascavalul se curata de coaja si se rade fin.
Pentru snitel international din carne de pui pieptul de pui se spala, se dezoseaza si se portioneaza. Cascavalul se curata de coaja si se rade fin. Ouale se sparg intr-un vas in care se adauga 150 g faina, piper, sare, 200 ml apa si cascaval ras. Bucatile de piept de pui se trec mai intai prin 50 g faina, apoi prin compozitia obtinuta din faina dizolvata in apa rece, oua, sare, piper, cascaval ras, dupa care se trec prin fulgi de porumb; se prajesc in uleiul incins.
Snitelul international din carne de pui se poate servi cu diferite garnituri din legume, cartofi, orez, etc.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afine Cam acesta a fost tortul nostru pentru revelion! Initial avam in plan o alta crema, dar nu a iesit cum mi-am dorit! Am...
Desert tort cu cafea, cocos si visineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii