Mancaruri cu carne

Reteta Snitel pane de vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru snitel pane de vitel carnea se spala si se taie felii subtiri, care se bat, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Ouale se trec sub jet de apa rece.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   carne de vitel - 500 g
   faina - 100 g
   oua - 3 bucati
   pesmet - 150 g
   ulei - 150 ml
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru snitel pane de vitel carnea se spala si se taie felii subtiri, care se bat, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei.




Snitelul pane de vitel se serveste cald.




 


Incearca si Pulpe de pui cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel pane de vitel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.