Snitelele de porc sunt clasice pentru orice gospodina si pentru orice bucatarie, se fac usor, sunt gustoase si fragede.
Carnea o spalam si o stergem cu un prosop de bucatarie.
O taiem felii subtiri de cca 1/2 cm, dupa care le batem cu ciocanul de batut carne.
Amestecam condimentele dupa care condimentam carnea care am stropit-o cu un pic de zeama de lamaie,acoperim carnea si dam la rece 30 min.
Batem ouale cu un praf de sare si piper daca dorim,
Punem faina intr-o farfurie,in alta punem pesmetul,
Trecem bucatile de carne prin faina,ou si pesmet si le prajim in uleiul incalzit,
Le scoatem pe un servetel absorbant si acoperim vasul pana terminam snitele.
Putem servi snitelele de porc cu un sos iutel de la Bunatati din natura.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsReteta vine la noi din Anglia si traditional se face din carne de miel sau oaie. Eu am folosit carne de ied, pentru ca asta...
Sheperd's PieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii