Mancaruri cu carne

Reteta Sote din maruntaie de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sote din maruntaie de pasare este o mancare de carne delicioasa. Se serveste cu piure de cartofi, soté de legume sau mamaliguta.

ingrediente

   300 g pipota
   300 g ficat
   300 g inima
   300 g aripioare
   400 g din partea mica a pulpei
   un pahar de vin alb
   piper
   sare
   2 linguri de bulion sau
   200 ml suc de rosii
   ulei
   o lingura de faina alba
   2 cepe

mod de preparare

Sote din maruntaie de pasare este o mancare de carne delicioasa. Intr-o cratita de trei sau patru litri, se pun uleiul si maruntaiele si se calesc timp de douazeci de minute pana la o jumatate de ora, pana scade sangele, apoi se scot deoparte si in ulei se adauga cepele tocate marunt la calit. Se toarna un pahar de apa sa se caleasca inabusit, apoi adaugam bulion sau 200 g suc de rosii, faina dizolvata in vin, foi de dafin, carnea si mai lasam sa fiarba timp de treizeci de minute.


Sote din maruntaie de pasare se serveste cu piure de cartofi, soté de legume sau mamaliguta.

Incearca si Pulpe de pui cu lamai
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote din maruntaie de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.