Pentru sote din maruntaie de pui carnea se curata, se spala si se taie cuburi mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc.
Pentru sote din maruntaie de pui carnea se curata, se spala si se taie cuburi mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Maruntaiele de pui si ceapa se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa. Se adauga rosii, pasta de tomate, faina dizolvata in 100 ml apa rece, 500 ml apa fiarta, sare, piper, cubul MAGGI si se mai fierb cca 20 minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin.
Sote din maruntaie de pui se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneUn preparat foarte bun ce poate fi servit atat simplu dar ca si o garnitura langa carnita. Sper sa va fie pe plac ca noua...
Sufleu de cartofiIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii