Mancaruri cu carne

Reteta Sote din maruntaie de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru sote din maruntaie de pui carnea se curata, se spala si se taie cuburi mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   rosii proaspete/conserva - 200 g/100 g
   inimi si pipote de pui - 500 g
   ficat de pui - 200 g
   ceapa - 200 g
   faina - 20 g
   pasta de tomate - 50 g
   untura/ulei - 150 g (ml)
   vin alb - 50 ml
   patrunjel verde - 1 legatura
   1 cub MAGGI de gaina
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru sote din maruntaie de pui carnea se curata, se spala si se taie cuburi mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Maruntaiele de pui si ceapa se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa. Se adauga rosii, pasta de tomate, faina dizolvata in 100 ml apa rece, 500 ml apa fiarta, sare, piper, cubul MAGGI si se mai fierb cca 20 minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin.




Sote din maruntaie de pui se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.


Incearca si Chebab
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote din maruntaie de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.