Mancaruri cu carne

Reteta Spanac cu perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe spanacul in apa cu sare, se toaca, se amesteca
bine cu untul si laptele, se adauga perisoarele fierte si se
lasa la foc mic inca cinci minut

ingrediente

   200 g spanac
   1/2 lingurita de unt
   1 lingura de lapte
   sare
   Pentru perisoare: 150 g carne
   2 felii de paine neagra (fara coaja)

mod de preparare

Se fierbe spanacul in apa cu sare, se toaca, se amesteca


bine cu untul si laptele, se adauga perisoarele fierte si se


lasa la foc mic inca cinci minute.


Perisoarele se prepara trecand de 2-3 ori carnea prin masina de tocat, impreuna cu painea inmuiata in apa si stoarsa.


Se sareaza, se framanta amestecul pana se mogenizeaza si se prepara perisoare care se lasa la fiert timp de 20-30 de minute intr-o strecuratoare, deasupra unei oale acoperite, cu apa clocotita.
Pofta buna!





Alte retete de paste gasiti aici:


Ravioli cu urzici


Lasagna cu spanac,


Pasta cu gorgonzola si spanac
Incearca si Ciocanele cu cartofi si sparanghel
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu perisoare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.