Mancaruri cu carne

Specialitate cu brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
Aisha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se face un aluat ca de clatite, dar mai gros, din faina, ou, un praf de sare, lapte si 1 lingurita de ulei. Brinza se portioneaza in bucatele de marim

ingrediente

   1 ou
   10 linguri de faina
   400 gr. lapte
   sare
   ulei
   300 gr. brinza framantata
   unt
   zahat pudra

mod de preparare

Se face un aluat ca de clatite, dar mai gros, din faina, ou, un praf de sare, lapte si 1 lingurita de ulei. Brinza se portioneaza in bucatele de marimea unei nuci. Brinza se pune in aluatul de clatite si se prajesc in ulei placintele mici, cu cite o bucata de brinza in ele. Se prajesc pe ambele parti, dupa care se pun pe o farfurie. Deasupa se pune o bucata de unt si se presara zaharul pudra.
Se servesc calde
Incearca si Frigarui de vita si de porc cu ciuperci si legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Specialitate cu brinza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite