Mancaruri cu carne

Specialitate de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 
Annamaria postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
In vas de Jena se pun straturi alternative din carne de pui, bucatele de brinza (cascaval), ciuperci, carne de porc.
Separat se pregateste un sos di

ingrediente

   300 gr. carne de pui dezosata
   taiata fisii 300 gr. ceafa de porc
   taiata fisii 500 gr. ciuperci (de preferinta proaspete) 200 gr. brinza topita sau cascaval afumat 500 gr. smintina 3-4 linguri mustar 2-3 cubulete supa de pui 200 ml vin alb sec condimente: piper
   chimion
   foi de dafin
   rozmarin
   4-5 catei usturoi
   sucul de la jumatate de lamiie

mod de preparare

In vas de Jena se pun straturi alternative din carne de pui, bucatele de brinza (cascaval), ciuperci, carne de porc.
Separat se pregateste un sos din smintina, mustar, cubuletele de supa sfarimate, vinul, condimentele si sucul de lamiie. Se amesteca bine si se toarna peste mincare. Vasul se acopera cu capacul si se coace la 150 de grade in cuptor, pina se evapora toata apa.

Se serveste cu garnitura de legume sau orez
Incearca si Muschiulet de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Specialitate de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite