Se curata ceapa si usturoiul, se spala foarte bine si se taie in bucati de 4-5 cm lungime. Se pun intr-un vas si se oparesc cu apa clocotita. Dupa cit
mod de preparare
Se curata ceapa si usturoiul, se spala foarte bine si se taie in bucati de 4-5 cm lungime. Se pun intr-un vas si se oparesc cu apa clocotita. Dupa citeva minute, se scot si se calesc putin in ulei fierbinte. In aceeasi grasime, se calesc apoi bucatile de carne. Intr-un vas, se pun carnea, verdeturile calite, se acopera cu apa calda sau supa. Se adauga sosul de rosii, faina dezlegata cu putina apa, sare. Se pune vasul sa clocoteasca o ora in cuptorul fierbinte.
Incearca si Ficatei de pasare prajiti
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe