Mancaruri cu carne

Reteta Stufat de miel cu ceapa si usturoi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se alege ceapa si usturoi tinar, pentru ca sa fie fraged. Se fac colacei sau se taie in bucati, se fierb si se adauga peste carnea care a fost inabusi

ingrediente

   1 kg carne de miel
   30 fire ceapa verde
   30 fire usturoi verde
   1 lingura faina
   2 linguri bulion
   2 linguri otet
   2 linguri grasime
   verdeata
   sare

mod de preparare

Se alege ceapa si usturoi tinar, pentru ca sa fie fraged. Se fac colacei sau se taie in bucati, se fierb si se adauga peste carnea care a fost inabusita in grasime. Se umple cu zeama in care au fiert ceapa si usturoiul si se lasa sa mai fiarba. La sfirsit, se adauga bulionul sau rosiile, faina desfacuta in apa rece si se acreste dupa gust cu otet. Cine doreste poate pune si un virf de cutit de zahar.
Incearca si Frigarui de rinichi
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel cu ceapa si usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.