Mancaruri cu carne

Reteta Stufat de piept de pui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune pieptul de pui in apa la fiert cu 1 lingura de ulei si 1 lingura de condimente.
Intr-o alta cratita pana ce pieptul de pui se fierbe se calest

ingrediente

   5-6 legaturi de marar
   1 piept de pui
   1 legatura de ceapa verde
   1 legatura usturoi verde
   1 cutie mica pasta de rosii
   foi de dafin

mod de preparare

Se pune pieptul de pui in apa la fiert cu 1 lingura de ulei si 1 lingura de condimente.


Intr-o alta cratita pana ce pieptul de pui se fierbe se caleste ceapa si usturoiul in putin ulei, se adauga mararul tocat marunt, pieptul de pui aproape fiert taiat bucati, foi de dafin, si se lasa la fiert inca aprozimativ 30 de minute.
Pofta buna!





Alte retete culinare





Rosii umplute cu piept de pui(gaina),


Salata de legume si pui-fierte pe abur,


Salata Caesar,


Salata de pui,


Salata germana,


Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Incearca si Ficatei de pui flambati cu ciuperci si toast
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de piept de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.