Mancaruri cu carne

Reteta Sunca in bere (Bierschinken)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
gudy gudy 3626 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala carnea si se pune multa sare pe ea.
Se face o marinata de sare si se pune carnea in ea si se pune la rece pentru 3 saptamini.
Intre timp se

ingrediente

   Cca. 3 – 3
   5 kg de pulpa de porc (o bucata)
   multa sare
   usturoi
   4 linguri de mustar
   2 linguri miere
   ¾ l bere

mod de preparare

Se spala carnea si se pune multa sare pe ea.
Se face o marinata de sare si se pune carnea in ea si se pune la rece pentru 3 saptamini.
Intre timp se intoarce.
Se usuca apoi carnea cu o cirpa si se unge cu mujdei de usturoi.
Se pune carnea in cuptor (220°C, 2 ore) la copt.
Se amesteca mustarul si mierea si se unge carnea de mai multe ori si se varsa berea peste ea.
Dupa 2 ore e carnea gata .

Incearca si Legume umplute cu carne tocata
Daca ti-a placut reteta noastra "Sunca in bere (Bierschinken)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.