Aluat: faina cu taratele se amesteca se toarna peste 1/2 cana de apa fierbinte in care am dizolvat drojdia si un praf de sare. se lasa la odihnit 30 m
Aluat: faina cu taratele se amesteca se toarna peste 1/2 cana de apa fierbinte in care am dizolvat drojdia si un praf de sare. se lasa la odihnit 30 minute.
Umplutura: am fiert pieptul de pui si l-am facut "firisoare" mici. Am intins aluatul cu mana pe hartie de copt decupata in forma tavii si l-am asezat in tava. Am pus 1/3 din cascaval peste aluat apoi am imprastiat puiul, ciupercile si condimentele, am mai pus 1/3 din cascaval supa care am asezat frumos ceapa taiata inele si am acoperit cu restul cascavalului. Am batut ouale bine si le-am pus peste. Am dat la cuptor 45 min la 180 grade.
Se serveste fierbinte sau rece cu sos de rosii cu busuioc
Alte retete culinare recomandate
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAstazi am pregatit o reteta super simpla de placinte pufoase la tigaie, cu umplutura delicioasa de telemea, branza de burduf...
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burduf Buna ciorba a mai iesit cu carnaciorul de casa care nu era foarte afumat , doar bine uscat.
Ciorba cu broccoli si carnat de casaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii