Mancaruri cu carne

Reteta Tipar la protap

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea de tipar se curata de piele, carnea se taie felii, se condimenteaza cu sare, piper, boia, se toarna uleiul si se lasa sa stea cateva ore. Ardei

ingrediente

   600 g carne de tipar
   sare
   piper macinat
   1 lingura boia de ardei
   4 bucati ardei grasi
   4 rosii
   2 cepe mari
   10 ml ulei
   100 g slanina afumata

mod de preparare

Carnea de tipar se curata de piele, carnea se taie felii, se condimenteaza cu sare, piper, boia, se toarna uleiul si se lasa sa stea cateva ore. Ardeiul si ceapa se curata si se taie fasii, rosiile se taie rondele, slanina se taie in bucati asemanatoare cu cele de carne de tipar. Se pune pe betisoare de protap carnea de tipar, alternandu-se cu legumele. Se prajesc deasupra jarului de carbune, intorcandu-se pe toate partile, ungandu-se din cand in cand cu uleiul ramas.
Alte retete recomandate





Ciuperci umplute


Salata de pui


Pui cu sos


Ciulama de pui
Incearca si Cotlete mediteraneene
Daca ti-a placut reteta noastra "Tipar la protap" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.