Mancaruri cu carne

Reteta Tocana ca la Abrud

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
Trusca Marian 3153 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala carnea, se imparte in bucati care se prajesc in untura. Se adauga ceapa taiata marunt si se prajeste pina se inmoaie. Cind s-a ingalbenit, se

ingrediente

   500 gr. carne de porc
   800 gr. ceapa
   100 gr. untura
   200 gr. usturoi
   100 gr. mustar
   400 gr. smintina
   sare si boia de ardei
   dupa gust

mod de preparare

Se spala carnea, se imparte in bucati care se prajesc in untura. Se adauga ceapa taiata marunt si se prajeste pina se inmoaie. Cind s-a ingalbenit, se adauga usturoiul si boiaua.
Se stinge cu sos din mustar si smintina. Se lasa sa mai fiarba putin.
Se serveste calda
Incearca si Piept de pui cu praz a la Gabor
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana ca la Abrud" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.