Mancaruri cu carne

Reteta Tocana de vita cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taiem slanina in cuburi mici si o punem la prajit . In untura rezultata punem ceapa taiata marunt , zarzavatul de supa taiat cubulete si carnea de vi

ingrediente

   150 g slanina afumata
   600 g carne de vita
   1 ceapa
   1-2 catei de usturoi
   1 lingura de faina
   200 g ciuperci
   foi de dafin
   piper macinat
   sare si boabe de ienupar

mod de preparare

Taiem slanina in cuburi mici si o punem la prajit . In untura rezultata punem ceapa taiata marunt , zarzavatul de supa taiat cubulete si carnea de vita taiata si ea cuburi . Adaugam 1-2 catei de usturoi zdrobit , si prajim cateva minute amestecul , dupa care presaram peste ea lingura rasa de faina si turnam 200 ml de apa .


In timpul fierberii condimentam cu sare, foi de dafin, boabe de ienupar si piper macinat. Apa evaporata se completeaza pe parcurs, se amesteca din cand in cand cu o lingura de lemn .


Cand carnea s-a inmuiat adaugam ciupercile, curatate si feliate, cu care le mai fierbem impreuna , inca 5 minute. Cand servim tocana o stropim cu smantana.


Ca si garnitura recomandam cartofi fierti natur sau orez fiert.
Alte mancaruri recomandate





Ciulama de ciuperci


Dovlecei umpluti


Tocanita de pui
Incearca si Snitel cu cascaval a la Avasalia
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vita cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.