Mancaruri cu carne

Reteta Tocana macelareasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru tocana macelareasca carnea se curata de pielita, se spala, se taie in bucati mici si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie fasii subtiri.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   carne de vita - 250 g
   carne de porc - 200 g
   untura/ulei - 100 g (ml)
   apa - 250 ml
   cartofi natur - 1
   5 kg
   pasta de tomate - 75 g
   costita afumata - 50 g
   ceapa - 400 g
   patrunjel verde - 1 legatura
   vin alb - 75 ml
   usturoi - 15 g
   cimbru - 1 g
   1/2 cub MAGGI de vita
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru tocana macelareasca carnea se curata de pielita, se spala, se taie in bucati mici si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Costita afumata se taie fasii subtiri. in 100 g untura sau ulei si 100 ml apa se inabusa carnea de vita si se adauga carnea de porc impreuna cu ceapa. Dupa inabusire se adauga usturoi, cimbru, sare, piper si costita afumata, pasta de tomate, jumatatea de cub MAGGI si 250 ml apa si se lasa sa fiarba cca 30 minute. La finalul fierberii, se adauga vin.




Tocana macelareasca se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra si garnitura de cartofi natur.


Incearca si Muschi de porc rulat cu bacon
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana macelareasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.