Mancaruri cu carne

Reteta Tocana populara de vacuta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Tocana de vacuta este usor de preparat. Aveti nevoie de carne de vaca, ceapa, ulei, pasta de rosii, faina si delikat.

ingrediente

   1
   5 kg carne de vaca
   10 cepe
   3 linguri ulei
   2 linguri pasta de rosii
   1 linguriat faina
   boia dulce
   piper
   2 lingurite delikat

mod de preparare

Se taie carnea bucatele, apoi se rumeneste intr-un vas cu ulei incins. Separat, se pune ceapa la calit, se adauga boiua, apoi se pun bucatile de carne, 1 pahar de apa si 2 lingurite delikat. Se lasa sa fiarba inabusit adaugand apa de cate ori scade sosul. Separat, se amesteca pasta de rosii cu putina apa si se adauga apoi peste carne. Se presara faina si se potriveste totul cu sare si piper. Se mai lasa pe foc 15-20 de minute, apoi se presara cu patrunjel verde.


Tocanita se serveste calda, cu mamaliga.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Friptura de vita
Pulpe de pui la cuptor

Incearca si Iepure cu prune uscate si bere
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana populara de vacuta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.