Mancaruri cu carne

Reteta Tocana siciliana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Tocana siciliana contine carne de porc, ulei, unt, ceapa, usturoi, ardei, patrunjel verde, foi de dafin, rosii si vin.

ingrediente

   800 gr carne de porc
   3 linguri ulei
   25 gr unt
   1 ceapa
   2-3 catei de usturoi
   3 ardei
   200 gr orez
   1 legatura patrunjel verde
   2 foi de dafin
   coaja de lamiae
   500 gr rosii
   2 pahare vin alb
   100 gr masline

mod de preparare

Se taie carnea bucati si se rumeneste in unt, amestecat cu ulei. Se sareaza, se pipereaza, apoi se adauga ceapa si usturoiul tocate, patrunjelul, foile de dafin si 2 bucati de coaja de lamaie. Se stinge cu vinul si se lasa la fiert 15 minute. Se adauga apoi rosiile curatate de pielita si maruntite, 100 gr masline fara samburi si 500 ml apa. Se fierbe 45 de minute, apoi se asaza pe un platou 200 gr orez fiert, cateva bucati de carne si sos de jur-impreujur.


Se serveste calda.




Alte retete care contin carne:




Placinta cu carne




Tocanita de pui




Friptura de vita la cuptor

Incearca si Muschi de vaca la tava
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana siciliana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.