Mancaruri cu carne

Reteta Tocanita de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
In aproximativ 8 minute fierbe ouale tari. Clateste-le cu apa rece si decojeste-le. Incinge untul sau margarina si inabuse ceapa rosie curatata si toc

ingrediente

   150 g sunca (afumata)
   4 oua
   200 g crema de branza
   200 ml frisca
   1 ceapa rosie
   3 linguri unt
   3 linguri faina
   jumatate legatura de ceapa verde
   jumatate legatura de patrunjel
   1 lingura capere
   sare
   piper (boabe)

mod de preparare

In aproximativ 8 minute fierbe ouale tari. Clateste-le cu apa rece si decojeste-le. Incinge untul sau margarina si inabuse ceapa rosie curatata si tocata marunt pana devine sticloasa. Presara cu faina, prajeste-o, dupa care adauga frisca. Fierbe-o timp de 5 minute si adauga crema de branza. Taie cubulete sunca afumata. Spala condimentele verzi. Pune deoparte cateva frunze de patrunjel pentru decor, toaca restul de patrunjel, impreuna cu ceapa verde. Pune in sos ouale taiate in doua, sunca, caperele si condimentele verzi. Pune totul al fiert.


Mod de servire: Serveste-o cu frunzele de patrunjel puse deoparte. O poti servi cu paine prajita sau cu cartofi fierti.
Alte retete recomandate





Tocanita cu carne de porc


Tocanita cu legume


Tocanita cu pui
Incearca si Porc dulce-acrisor cu orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de oua" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.