Mancaruri cu carne

Reteta culinara Tocanita din pipote de pui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
cartederetete.ro postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Lecso - Tocanita Ungureasca de Ardei la Crock Pot - Reteta-Video"
 
Pentru tocanita din pipote de pui se caleste ceapa. Se adauga pipotele si se calesc. Se adauga paprika, pasta de tomate si se amesteca, avand grija sa nu se arda paprika.

ingrediente

   500 gr pipote de pui
   spalate si curatate 1 ceapa
   taiata in cuburi 23 cartofi
   curatati si lasati intregi sau taiati bucati mari 1 lingura paprika
   boia de ardei 1 lingura pasta de tomate apa sare piper Optional:frunza de dafin

mod de preparare

Pentru tocanita din pipote de pui se caleste ceapa. Se adauga pipotele si se calesc.
Se adauga paprika, pasta de tomate si se amesteca,avand grija sa nu se arda paprika.
Se pun in oala si cartofii, se toarna apa peste si se inchide capacul oalei sub presiune.
Inainte de a inchide capacul nu uitati de sare si de piper.
Dupa ce incepe sa suiere se mai tin cam 30 de minute.
Opriti focul si mai lasati tocanita de pui 15 minute.
Se deschide supapa si apoi se scoate capacul.


Tocanita din pipote de pui se serveste cu mamaliga.




Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

Incearca si Orez sarbesc cu carne de cocos
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din pipote de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite