Mancaruri cu carne

Reteta Tochitura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
pau-la postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tochitura moldoveneasca"
 
Spalam carnea bine, o taiem cubulete si o punem pe foc intr-o cratita cu ulei si putina apa in asa fel incat sa se rumeneasca treptat. Dupa ce s-a ru

ingrediente

   1/2 kg carne porc
   3 carnaciori afumati
   1 borcan ciuperci
   1 cutie mica rosii in bulion
   2 linguri bulion
   patrunjelul si celelalte ingrediente-dupa gust

mod de preparare




Spalam carnea bine, o taiem cubulete si o punem pe foc intr-o cratita cu ulei si putina apa in asa fel incat sa se rumeneasca treptat. Dupa ce s-a rumenit adaugam carnaciorii taiati feliute si apoi ciupercile. Le lasam la foc mic un pic,dupa care adaugam rosiile in bulion si bulionul diluat in apa si bineinteles celelalte ingrediente, mai putin smantana. Le lasam sa dea intr-un clocot. Apoi adaugam smantana, mai dau intr-un clocot si la final adaugam patrunjelul.
Cu mamaliguta si cu ou. Alte retete recomandate:
Incearca si Saslik
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.