Mancaruri cu carne

Reteta Tochitura

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se taie bucati si se caleste pina ce se patrunde, apoi adaugati ficateii, cabanosul, vinul alb, sare, piper, usturoiul si continuati fierberea.

ingrediente

   File porc 0
   500 kg
   ficat de pui 0200 kg
   cabanos 0
   200 kg
   100ml vin alb sec
   2gr piper
   20gr usturoi
   pasta tomate 100gr
   sare 5gr
   cimbru 2gr
   ulei 30ml
   oua 5 bucati
   telemea 250gr

mod de preparare

Carnea se taie bucati si se caleste pina ce se patrunde, apoi adaugati ficateii, cabanosul, vinul alb, sare, piper, usturoiul si continuati fierberea. Dupa ce au fiert puneti cimbru si pasta de tomate. Separat prajiti ouale in ulei. Telemeaua este rasa peste oua cind tochitura este gata. Se poate servi si cu mamaliguta. Tochitura trebuie sa scada, nu trebuie sa fie lichid sosul. Ingredientele folosite trebuie sa fie de calitate si sa se tina cont de gramaje.
Incearca si Piftelute marinate cu ceapa si maioneza
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite