Mancaruri cu carne

Reteta Tochitura ca la crama

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Muschiuletul de porc se spala si se taie in bucati mari (3-4 de persoana) care se pun la prajit in ulei incins.
Usturoiul se piseaza bine cu sare iar

ingrediente

pt.5 persoane:
   750 g muschiulet de porc
   250 g brinza telemea de oi
   5 oua
   4 catei usturoi
   100 ml.ulei
   2 linguri unt
   sare si piper
   450 g malai

mod de preparare

Muschiuletul de porc se spala si se taie in bucati mari (3-4 de persoana) care se pun la prajit in ulei incins.


Usturoiul se piseaza bine cu sare iar cind bucatile de muschi sunt aproape prajite se toarna peste acestea si se intrerupe prajirea.


Intre timp se pregateste o mamaliga care se toarna intr-un platou rotund , peste care se asaza bucatile de carne,ouale prajite ochiuri si brinza rasa pe deasupra.
Pofta buna!





Reteta Tochitura ca la crama a fost propusa de perte pe forum culinar.ro





Alte retete traditionale gasiti aici:


Ardei copti cu mamaliguta,


Ciorba de vacuta,


Papricas de pui cu smantana
Incearca si Cotlet de porc umplut cu cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura ca la crama" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite