Mancaruri cu carne

Reteta Tochitura cu carne de porc si pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
sufletista postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tochitura moldoveneasca"
 
Pentru tochitura cu carne de porc si pui carnea se taie cubulete si se prajeste in putin ulei. Cand incepe sa se rumeneasca se adauga vinul si se acopera.

ingrediente

   ceafa de porc
   piept de pui
   carnati proaspeti
   carnati afumati
   sunca afumata
   2 pahare de vin
   1 pahar de suc de rosii
   sare
   piper
   cimbru
   usturoi
   mamaliguta

mod de preparare

Pentru tochitura cu carne de porc si pui carnea se taie cubulete si se prajeste in putin ulei. Cand incepe sa se rumeneasca se adauga vinul si se acopera si se fierbe la foc mic pana scade. Se adauga sucul de rosii si condimente dupa gust si se amesteca. Se fierbe la foc mic pana scade si carnea incepe sa se rumeneasca,la final adaugam usturoiul pisat sau taiat marunt.




Tochitura cu carne de porc si pui se serveste cu mamaliguta


Incearca si Pui rapid
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu carne de porc si pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.