Bucatile de burta prefiarta si taiata subtire se spala si se strecoara Intr-o cratita se calesc in ulei verdeturile taiate, catelul de usturoi, foaia
Bucatile de burta prefiarta si taiata subtire se spala si se strecoara
Intr-o cratita se calesc in ulei verdeturile taiate, catelul de usturoi, foaia de dafin. Se adauga burta iar apoi vinul si se lasa sa fiarba pana se evapora complet. Se adauga rosiile decojite, sare, piper si ardeiul iute. Se lasa la fiert adaugandu-se supa fierbinte din cand in cand, daca e nevoie. La sfarsit se adauga busuiocul, se mai da un clocot si se serveste cu mult parmezan.
Pofta buna!
Reteta Trippa al sugo (Burta cu sos) a fost propusa de DADI.
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAzi m-am jucat in voie si-am vopsit OO.......
Oua pentru Paste 2020Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii