Mancaruri cu carne

Reteta Tuslama

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Amestecul pentru ciorba de burta se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata, jumate din cantitate se piseaza cu sare, iar restul se opres

ingrediente

   Amestec pentru ciorba de burta tip dobrogeana 2.500kg
   usturoi 0.050kg
   hrean 0.200kg
   sare 0.030kg

mod de preparare

Amestecul pentru ciorba de burta se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata, jumate din cantitate se piseaza cu sare, iar restul se opreste separat pentru fiert. Hreanul se curata, se spala, se rade fin. Morcovii se spala. Amestecul pentru ciorba de burta se pune la fiert in apa rece cu sare, se indeparteaza spuma, se adauga usturoi(25g) si se fierbe 5-6 ore in functie de textura carnii. Dupa fierbere, picioarele si burta se scot intr-un vas, se lasa sa se raceasca. Carnea de pe picioarele de vita se dezoseaza, se taie impreuna cu burta in bucati patrate. Peste carne se pune supa strecurata (circa 1.5kg) si se fierb circa 30 minute. Se adauga usturoi pisat amestecat cu supa (100g). Hreanul se amesteca cu supa.
Preparatul se prezinta in tambal sau farfurie, iar sosul de hrean in sosiera. Se serveste cald.
Incearca si Lasagna
Daca ti-a placut reteta noastra "Tuslama" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite