Mancaruri cu carne

Reteta Tuslama de burta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe burta spalata bine, taiata bucati impreuna cu zarzavatul si sare ca orice supa, reducind zeama la ¼. Cind este fiarta, se asaza bucatile in

ingrediente

   1/2 kg burta
   zarzavat de supa
   sare
   piper
   usturoi
   2 galbenusuri

mod de preparare

Se fierbe burta spalata bine, taiata bucati impreuna cu zarzavatul si sare ca orice supa, reducind zeama la ¼. Cind este fiarta, se asaza bucatile intr-un castron si se acopera cu un sos preparat din zeama scazuta, usturoi pisat, piper si galbenusurile amestecate toate pe baia de apa Se serveste fierbinte.
Incearca si Ostropel
Daca ti-a placut reteta noastra "Tuslama de burta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite