Mancaruri cu carne

Reteta Tuslama de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru tuslamaua de oua aveti nevoie de burta fiarta, oua, ceapa, smantana, vin alb, marar, usturoi, ulei sau unt, sare si piper. Se toaca ceapa si se caleste in ulei.

ingrediente

   4 cepe
   1 kg burta fiarta
   6 oua
   500 g smantana
   200 ml vin alb
   sare
   piper
   marar
   usturoi
   ulei sau
   unt.

mod de preparare

Pentru tuslamaua de oua aveti nevoie de burta fiarta, oua, ceapa, smantana, vin alb, marar, usturoi, ulei sau unt, sare si piper. Se toaca ceapa si se caleste in ulei, dupa care adaugam burta fiarta fidelute, sare, piper, vinul si o cana de apa, lasam sa fiarba putin, apoi adaugam smantana, usturoiul tocat si ouale fierte taiate in doua, iar la final decoram cu verdeata.


Incearca si Pirjoale moldovenesti cu legume si verdeata
Daca ti-a placut reteta noastra "Tuslama de oua" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.