Carnea se taie cubulete si se rumeneste in 2 linguri ulei si se stinge cu 100 ml vin. Se pune capacul si se lasa sa fiarba 5-10 minute. Se adauga cea
Carnea se taie cubulete si se rumeneste in 2 linguri ulei si se stinge cu 100 ml vin. Se pune capacul si se lasa sa fiarba 5-10 minute. Se adauga ceapa si se caleaste, apoi ardeiul si se stinge cu 2 cani de apa. Varza scursa se toaca (mai mica sau mai mare,dupa preferinta) si se pune in ceaun impreuna cu sare, piper, 1 lingura boia, foaia de dafin si cartofii taiati cubulete. Se fierbe aproximativ 45 minute cu capacul pus. Spre sfarsit se adauga pasta de tomate si se mai lasa pe foc 5-10 min. Se adauga patrunjelul.
Se servesta calda.
Alte retete culinare recomandate
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataCu aluat fraged, foarte sfărâmicios și umplutură de cireșe cu puțin amidon, realizăm rapid o rețetă de Mini...
Desert mini tarte cu cireseIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii