Mancaruri cu carne

Reteta Varza umpluta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Varza se desface frunza cu frunza, se opareste zece minute in apa cu sare, se scoate si se lasa sa se scurga. Se taie partea tare, se aleg numai foile

ingrediente

   1 varza cruda
   500 gr carne tocata
   1 felie de paine
   2 oua
   1 ceapa mare
   1 ceasca de ulei
   1 cana sos de rosii
   sare
   piper macinat

mod de preparare

Varza se desface frunza cu frunza, se opareste zece minute in apa cu sare, se scoate si se lasa sa se scurga. Se taie partea tare, se aleg numai foile mari si subtiri.


Carnea tocata, impreuna cu ceapa trecuta prin masina de tocat, se pun sa se caleasca in ulei fierbinte. Se lasa sa se raceasca, dupa care se adauga miezul de la o felie de paine bine faramitat, doua oua bine batute, sare si piper macinat. Se omogenizeaza amestecul si se umplu foile de varza formandu-se rulouri mari, care se leaga cu ata de bumbac subtire. Rulourile se pun unele langa altele intr-o forma de sticla incasabila, se acopera cu apa calda si se introduce forma in cuptor. Dupa o ora se adauga sosul de rosii si se lasa sa scada inca o ora. Se scot atele, rulourile se pun pe farfurii incalzite si se acopera cu smantana.
Pofta buna





Alte retete care contin carne:





Chiftele


Tocanita de pui


Dovlecei umpluti cu carne
Incearca si Piftie din carne afumata de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza umpluta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.