Mancaruri cu carne

Reteta Vinete umplute cu piept de pui, naut si oua de prepelita

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 35m 
Burcea Vasilica postat de
Postat pe: 14-10-2018
Adaugă în cartea de bucate
Un preparat de toamna

ingrediente

4 portii

   2 vinete
   ½ piept de pui
   200 gr naut din conserva
   1 ceapa mare
   8 oua de prepelita
   1 lingura pasta de tomate
   2 linguri ulei de masline
   Sare
   piper
   Boia dulce afumta
   Patrunjel penru decor

mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste impreuna cu pieptul de pui tocat in putin ulei de masline. Se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata. Se adauga apoi boabele de naut si pasta de tomate amestecata cu putina apa.
Se spala vinetele, se taie in doua si se scobesc in mijloc sub forma unor barcute.
Se asaza vinetele intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei de masline si apoi se umple fiecare cu compozitia din piept de pui si naut.
Se dau la cuptor 30 de minute cu vasul acoperit cu folie de aluminiu, apoi se scot, se indeparteaza folia si facem cate doua cuiburi la fiecare vanata in care vom pune oua de prepelita.
Se mai dau la cuptor 3 min. Servim vintele caldute ornate cu patrunjel.
Pofta buna !
Incearca si Creier in sos alb si verdeata
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu piept de pui, naut si oua de prepelita" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.