Mancaruri cu carne

Reteta Vitel cu dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru vitelul cu dovlecei se prajeste carnea de vitel in unt sau in untura, cu ceapa si putina faina. Se adauga apa si se lasa sa fiarba inabusit.

ingrediente

   750 g carne
   1 lingura unt sau
   untura
   1 ceapa
   1 lingurita faina
   4 dovlecei frumosi sau
   50 dovlecei in floare
   1 lingurita marar tocat
   2 linguri smantana
   sare.

mod de preparare

Pentru vitelul cu dovlecei se prajeste carnea de vitel in unt sau in untura, cu ceapa si putina faina. Se adauga apa si se lasa sa fiarba inabusit. Se rad dovleceii de coaja. Cei mici in floare se lasa intregi, cei mari se taie in patru in lung, apoi in bucati de 5 — 6 cm. Se prajesc in putina grasime. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se pun dovleceii si mararul, se da cratita la cuptor si se lasa sa fiarba inabusit pana ce dovleceii sint gata. Dovleceii prea fierti se sfarama usor.


La vitelul cu dovlecei, dupa gust, inainte de a se servi, se pot adauga doua linguri de smantana.

Incearca si Rulade de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu dovlecei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.