Mancaruri cu carne

Reteta Vitel cu sos de toamna

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea condimentata prajiti-o la gratar. Cand o intoarceti, aruncati pe carbunii incinsi 1 lingura amestec de condimente si ierburi aromate. Acoperit

ingrediente

   4 felii muschi de vitel
   500 gr maioneza
   2 linguri zeama de lamaie
   50 gr nuci
   50 gr boabe de struguri necopti
   1 frunza dafin
   2 cuisoare
   1 lingura amestec mirodenii: patrunjel
   tarhon
   piper negru
   piper rosu
   boia
   chimen
   cimbru
   sare
   piper

mod de preparare

Carnea condimentata prajiti-o la gratar. Cand o intoarceti, aruncati pe carbunii incinsi 1 lingura amestec de condimente si ierburi aromate. Acoperiti gratarul pentru ca toate aromele sa fie absorbite de carne. Scoateti carnea intr-un castron, acoperiti si tineti la cald pana cand se prepara sosul astfel: in maioneza rece, adaugati zeama de lamaie, nucile, boabele de struguri necopti, dafinul si cuisoarele. Amestecati pentru omogenizare.

Sosul obtinut se serveste alaturi de carnea calda.


Alte retete culinare:





Tocanita de pui Tocanita din carne de vita cu cartofi Tocanita de ciuperci

Incearca si Pui sote cu galuste
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu sos de toamna" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.