Mancaruri cu carne

Reteta Vol-au-vent cu carne de gaina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
guzzy92 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Carnea se fierbe impreuna cu sosul de smantana si sucul de lamaie cca 5 min. Cu aceasta compozitie se umplu vol-au-vent-urile, se pun capacelele, iar

ingrediente

   carne de gaina
   150 ml sos de smanatana
   vol-au-vent cu capac
   1 lamaie
   sare

mod de preparare

Carnea se fierbe impreuna cu sosul de smantana si sucul de lamaie cca 5 min. Cu aceasta compozitie se umplu vol-au-vent-urile, se pun capacelele, iar sosul ramas se asaza de jur-imprejur
Incearca si Tocanita de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-vent cu carne de gaina" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.