Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Musaca de cartofi cu ficatei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Ficateii se spala, se curata si se pun la scurs. Cartofii se curata, se taie in cuburi mari si se pun la fiert, in

detalii rețetă—

Pulpe de pui la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se tai pulpele, se spala si se scurg. Se trec prin amestecul de condimente si se lasa 1 zi. Inainte de a le praji

detalii rețetă—

Piet de pui la gratar cu verdeturi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Cu o seara inainte de preparare taiem in 2 pieptul de pui dezosat si il feliem. Turnam intr-un vas adanc

detalii rețetă—

Rulouri vita cu verdeturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Bateti feliile de vrabioara cu cioca de snitele pana cand se intind si se subtiaza, apoi presarati-le cu sare

detalii rețetă—

Dob de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Spalam maruntaiele de miel si prapurele tinut la rece 40 min. Curatam ceapa si verdeturile, le spalam si le

detalii rețetă—

Verdeturi cu carne de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prepara sosul ca la miel cu spanac si se strecoara peste carne. Ceapa si usturoiul verde se taie mare, se calesc

detalii rețetă—

Verdeturi cu carne de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prepara sosul ca la miel cu spanac si se strecoara peste carne. Ceapa si usturoiul verde se taie mare, se calesc

detalii rețetă—

Iepure cu slanina si verdeturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 4h 

Iepurele se taie in bucati si se unge cu marinata. Se adauga si usturoiul si verdeata taiate fin. Fiecare bucata de

detalii rețetă—

Ficat cu ciuperci si orez fiert

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Ficatul, curatit de pielite si vine, se sterge cu o cirpa umeda si se taie felii subtiri. Verdeturile se taie

detalii rețetă—

Mincare de pasare cu marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea spalata si stearsa cu o cirpa curata se taie in bucati si se inabusa cu uleiul si ceapa taiata marunt.

detalii rețetă—

Miel cu tarhon si lamiie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Carnea spalata si stearsa cu o cirpa curata se taie in bucati si se inabusa cu uleiul. Verdeturile spalate si

detalii rețetă—

Rulada din pulpa de miel cu verdeturi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se dezoseaza pulpa si se taie, astfel incit suprafata sa fie cit mai mare. In carne se fac intepaturi cu cutitul in

detalii rețetă—

Friptura cu sos de rosii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Chifla se moaie, se stoarce si se zdobeste, se amesteca cu carnea tocata, oul, ceapa si usturoiul. Se adauga sare,

detalii rețetă—

Miel cu verdeturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se spala si se curata carnea de pielite, se taie in bucati potrivite si se pune sa se rumeneasca in ulei sau in

detalii rețetă—